AĞRI / TAŞLIÇAY - Taşlıçay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Değerler Eğitimi Kapsamında Adalet, Empati ve Sorumluluk konularında pano çalışması yapıldı

Haz

Depremzedeler için ilçemiz genelinde öğrencilerimiz tarafından hayır kermesi düzenlendi. Kermese başta İlçe Kaymakamımız Adem TOPACA ve Belediye Başkanımız İsmet TAŞDEMİR, ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürlerimizle beraber ilçe protokolü katıldı.

Haz

2023-MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na Sınıf Öğretmenlerimiz ile birlikte öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Haz

Din Öğretimi Gene Müdürlü KTS kapsamında okulumuz öğretmenleri ile birlikte soru cevap,buluş, sunuş,  sokratik tartışma vb. konu temelli yöntem ve teknikler üzerine müzakereler yapılarak daha iyi eğitim ortamları oluşturulmak amaçlanmıştır.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından ugulanan KTS kapsamında "Okulda bulunan laboratuvarların (fizik-kimya-biyoloji, bilgisayar, yabancı dil,stem, görsel sanatlar,müzik v.b) kullanışlı hale getirilmesi sağlanır, eksik malzemeler varsa temin edilir." faliyeti gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda bahar temizliği etkinliği yapıldı. Okul binası ve baheçesinde temizlik yapıldı. Bahçe duvarlarımızda eksik kalan boyamaları yapıldı.

12. sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (TYT) yapıldı

Haz

Rehberlik servisince 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak  yks  esnasında yapılması ve yapılmaması gereken davranışlarla alakalı bilgilendirme çalışması yapılmış ve öğrencilerimizin giriş belgeleri teslim edilmiştir.

Haz

Öğrencimiz Furkan TOPÇU merkez camisinde Cuma Namazı kıldırmıştır. Kendirine yardımcı olan İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederiz.

May

Din Öğretimi KTS kapsamında e-Twinning kulübü Öğretmenleri ZEYNEP ULAŞ,TUĞÇE AKÇELİK ve Bilişim Teknoloji Öğretmeni Çağdaş KAYA ile birlikte yenilikçi çalışmalar, robotik kodlama, STEM, TÜBİTAK projeleri, Erasmus, e-Twinning ulusal ve uluslararası hibe programları incelenerek değerlendirildi. Ortak karar olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde bu tür çalışmaların detaylı bir şekilde incelenerek, çalışmaların sene başında başlanmasına karar verildi.

May

Mevlidi Nebi programı düzenledik. Programımızda Sayın Taşlıçay İlçe Müftüsünün Mevlidi Nebi haftası ile ilgili konuşmalarının ardından öğrencilerimizin etkinlikleri sergilendi.

Nis

Taşlıçaydaki tüm okullarıdaki Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenleriyle Meslek Dersleri Öğretmeni Rabia BABUŞÇUOĞLU başkanlığında  8 Mart 2023 saat 15:40 da Taşlıçay Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenler odasında DÖGEP toplantısı yapıldı. Konu olarak "Öğretim yönetim ve teknikleri"dir.

Ekm

Taşlıçay Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 26.09.2022-30.09.2022 tarihleri arasında öğrencilerimizin okula ve çevreye uyum sağlayabilmeleri adına oryantasyon programı düzenlenmiştir.