AĞRI / TAŞLIÇAY - Taşlıçay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okulumuzla bütünleşen "Kadrajımda Taşlıçay" fotoğraf yarışmada üçüncüsü ile sizlerin karşısındayız. Düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasına, Taşlıçay'dan karelerinizi bekliyoruz.

İlçemizi, öğrencilerimizin gözünden yansıtmayı amaçladığımız yarışmamızda fotoğraf yoluyla duygu ve düşüncelerinizi dile getirmeye ne dersiniz?

Öğrencilerimize Türkiye Geneli Deneme Yapıldı.

Kas

Bir bilenle bilge nesil okuma projesi kapsamında öğrenci gruplarımız oluşturduk. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber projeye başladık

Kas

Kadrajımda Taşlıçay Fotoğraf Yarışması sizlerin oylarıyla sonuçlandı.

Dereceye giren ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İşte sonuçlar.

Kas

84 fotoğrafın gönderildiği yarışmamızda, fotoğraf gönderen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimiz tarafından seçilen ilk 10 fotoğraf sizlerin oylamasına sunulmuştur. Oylarınızı Facebook, Twitter, Eba üzerinden kullanabilir ve bizlere ilk 3 fotoğrafı belirlememizde yardımcı olabilirsiniz.

Ekm

İkincisini düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasına, Taşlıçay'dan karelerinizi bekliyoruz.

Kas

Okulumuzda hocalarımızdan oluşan ekipler ile okul koridorlarımızı ingilizce ve arapça resim, yazı ve diyaloglarla süsledik.

MEB´in yaptığı Pansiyon Öğrenci ve Veli Memmuniyet anketine katıldık.